Kuigi laenuvõtjad täidavad tema edasiliikumise tarkvarapaketti, on neil tavaliselt tööandmed, mis soodsad laenud on seotud raha teenimisega. Üldjuhul nõuavad pangad abikõlblikkuse leidmiseks preemiakulude puhul 2 aastat.

laen eraisikult eraisikule

Haiglad pakuvad järk-järgult kalleid boonuspakkumisi, mis on moodustatud andestatavate laenude tõttu. Selles artiklis on korraldused maksude seisukohast keerulised.

üksik. Laenud välja maksta

Neile, kellel on laenud, vähendavad täiendavad abivahendid teie algset kontot ja hakkavad pikas perspektiivis raha säästma. Kaasa arvatud oma puhtad arved, saate rahale lisaraha teha, et kulutada see palju enne, kui saate loobuda mis tahes tänapäevase makseviisi tegemisest.

Paljud töötajaid lähetavad ettevõtted on võidukad, mis aitavad tõesti õppelaene rahaliselt välja maksta. Näiteks Los Angelese investeerimisfirma Connelly Match annab värsketele töötajatele ühe tuhande dollari suuruse allkirjastamispreemia, mida kasutatakse naise laenuvõimaluste katmiseks. Ja alustage füüsilise välimuse süsteemi teenust. Estee Lauder pakub oma töötajatele igakuiselt sada dollarit laenu.

Ilma ettevõtte toetatud piltlikult öeldes makseseadeta saate vaadata valikuid, mida pakub 3. sissenõudmisabi alates PayPalist, Plastiqist ja begin Square’ist, mis teevad piltlikult öeldes teie vajadustele vastavaid kulutusi, luues samas ka individuaalse kaardi eeliseid. Veenduge, et kasutate oma minutikaarti ainult kolledži üliõpilaste eduarvete jaoks, mitte aga rahastage arendusi, mille kulud kipuvad suurenema. Samuti pidage meeles, et õppelaenu soov võib olla maksudest mahaarvatav, mis võib teie kogusummat veelgi vähendada.

paar. Kulutage säästlikult

Osalemine komponendis või peaaegu kõigis täiendavates rahalistes investeeringutes võib säästa 1000 krooni, kui vajate arveid aeglaselt ja järk-järgult. See võib suurendada ka teie rahaliste vahendite osa, mis on eluasemelaenu saamise jaoks võtmetähtsusega, või isegi pärast seda rooliratast edasi liikuda.

Enne mis tahes preemia kasutamist muude arvete sundimiseks olemasolevate pauside ajal, kinnitage teenitud summa ja ka seotud taotlustasud. Pärast seda õppige, kuidas suur osa majanduslikust lumepallist ja rahalise üleujutuse tehnikast võiks teile kõige paremini sobida.

Võla lumepalli meetod näeb ette väikese ettemakse tasumist, järgmisena rakendatakse tasu kulusid mõne muu kahjuga seotud jääkjäägile. See aitab teil omakorda tungivalt tungida ja hakata tegelema sellega, mida saate teha, et kõik kärped aeglaselt ja järk-järgult kustutada.

Teisest küljest seab teie võlgade tonnide protsess prioriteediks krediidi kaotamise ainulaadsete kõrgeimate hindadega. See konkreetne ei pruugi anda nii kiiresti nähtavat efekti, kuid see võib lõppkokkuvõttes tekitada suuri hindu, kui jääte esialgu kõige väärtuslikumat kahjumit vähendama.

kolm. Kasutage maksmiseks lisatasu

Täiendav kasu on suurepärane võimalus ka selleks – eriti kui saab paigutada rahasumma 529 seadistamisega. Järgmised maksusoodustusega aruanded võimaldavad teil oma vahendeid parandada ilma sektori volatiilsusega seotud muredeta.

Kõigil inimestel on mitmeid rahalisi soove, mille nimel nad soovivad töötada – majanduse väljajuurimine, maja või rooli moodi säästmine või võib-olla põgenemine on üldiselt kõik tavalised sündmused. Iga-aastase boonuse kasutamine ainult ühes soovis muudatuste tegemiseks võib ajakava oluliselt lihtsustada, mis aitab teil paremini hakkama saada.

Ellujäämise stipendiumi lisamine on teine ​​​​haritud areng. See tagab, et teil on käepärast piisavalt raha, kas kulub kiiresti, mis kipub ellujäämise korral lihtsusesse jõudma.

neli. Täiustage oma 529 disaini

529 plaani ostmine on suurepärane koolikulude allikas. See on maksusoodustusega kõrghariduse hindade kokkulepe, mis määrab rahasumma, mille igaüks suunab kombineeritud või võib-olla äriturustatavatesse fondidesse, et anda neile võimalus järk-järgult laiendada. Pidage meeles, kuidas tehingute väärtus kaob või isegi täielikult väheneb.

Neile, kes on praegu oma 529 korraldusest olulise voolu tagasi võtnud, on siin veel üks preemia massilise panuse loomiseks. See võib aidata teie raskelt teenitud raha järk-järgult välja venitada, eriti kui ostate tulemusterikka konto.

Õppepunktide väljamaksmiseks saab kasutada 529 meetodist väljavõtmist. Sellegipoolest on maksimaalne summa, mida saate selleks kasutada, 10 000 dollarit – see on iga abisaaja eluaegne piirang – see tähendab, et proovite saada tööd, et kulutada kvalifitseeritud üliõpilaste edusamme.

Mis tahes 529 paigutuse maksimeerimiseks alustage salvestamist varem ja alustage jõupingutusi olulistest võtmesündmustest. Samuti võiksite otsustada, kas investeerida tööga seotud kunstiteosesse, mida saate harjutuslepingu kaudu või isegi oma. See võib positsioneerida inimese täiesti tulusama töökohana, seega rohkem raha potentsiaali jaoks.

mitu. Tutvuge uhiuue kauni kunstiga

Uute oskuste aktiivne mängimine võib teie karjääri edendada, vaimset seisundit tõsta ja teie üldist heaolu parandada. Ükskõik, kas soovite nautida elektritööriista, täiustada oma kodeerimise oskusteavet või hiljuti oma keelt sujuvalt kasutama, on teie boonus allpool isiklike strateegiate loomiseks hõõguv investeering.

Weintraub kinnitab, et on vaja mõista ümmargusi põhjuseid, miks soovite kujutavat kunsti õppida. Samuti on oluline võtta arvesse kõiki mängutüüpe ja näha, et parim meetod on kunsti arendamiseks hea. Kaasa arvatud juhul, kui õpite ka uut sõnavara, sobib see tavaliselt suurepäraselt juhendaja võtmiseks või veebiressursside kasutamiseks, mis aitavad hääldamisel ja kaunistuste algatamisel.

Kunstiteoses osalemine võib olla vahend, mis aitab suluseisuga energiliseks jääda. Igavus võtab kiiresti võimust ja veedate palju tunde nii mobiili kui ka toru jõllitades. Kaaluge oma boonuse kasutamist püüdlustes, kus vaimsed võimed on kirglikud ja hakkate millelegi konkreetsele pühenduma. Kujutavas kunstis osalemine võib samuti anda teile edu tunnetuse, kui peaksite sellest aru saama.